Ga naar hoofdinhoud

Saskia Ruig-Taams

SRT3xC staat voor: mijn initialen Saskia Ruig-Taams. 3xC staat voor concrete communicatie en coördinatie. 3xC is bewust gekozen. Het is een vreemde naam en mensen vragen mij altijd waar dit voor staat.

In 2010 startte ik mijn eigen bedrijf. De 20 jaar daarvoor, alhoewel ik uit een ondernemersgezin kom, heb ik altijd in vast dienstverband gewerkt. Mooie jaren gehad, veel kennis en ervaring opgedaan. Ik ben mijn voormalige werkgevers nog steeds dankbaar voor de kansen die zij mij hebben gegeven.

Ik zet nu graag mijn expertise in voor meerdere kleinere bedrijven. Zij hebben vaak niet de financiële middelen en handvaten om een vaste medewerker in dienst te nemen om de online en offline marketing te verzorgen. In de wereld van nu is het wel van belang dat ook zij zich zichtbaar maken.

Ik wil ervoor zorgen dat de mensen binnen jouw bedrijf verder kunnen. En als er geen beschikbare mankracht aanwezig is, tijdelijk, deze marketing werkzaamheden uitvoeren. Onze gezamenlijke inspanningen moeten altijd voor jouw bedrijf nuttig en bruikbaar zijn.

3xC staat voor concreet handen en voeten geven aan een probleem voor een oplossing. Communicatie zorgt ervoor dat zowel intern als extern jouw marketing activiteiten omgezet worden in een daadwerkelijke boodschap. Coördinatie betekent daadwerkelijk doen.

Ik ben kritisch analytisch, flexibel, zelfstandig, pragmatisch van aanpak en heb doorzettingsvermogen.

Ik help jouw onderneming, zodat jij weer verder kan.

LinkedIn

Back To Top